Rumored Buzz on verificare auto

VINSPY is accessible on line round the clock, every day of the week. We are devoted to guaranteeing our clientele’ fulfillment daily.

tabloul de bord pe partea șoferului – ieșiți din mașină și căutați-l în spatele parbrizului;

capătul frontal al cadrului – la vehiculele mai vechi, este adesea amplasat pe arcul inside al roții din față;

Daca sunt mai multe poze disponibile si acestea au fost facute in perioade diferite, acest lucru poate sugera ca masina a fost pusa in vanzare de mai multe ori, de catre acelasi proprietar sau de catre proprietari diferiti.

Modificarea kilometrajului este o practica comuna in multe tari, nu doar in Romania. In Germania se estimeaza ca 30% din masinile rulate au kilometrajul dat inapoi. Nu avem astfel de date disponibile in Romania , dar practica poate fi si mai frecventa decat in Germania. Nu e greu de explicat de ce atat de multe masini sunt vandute in acest mod; cu cat mai multi kilometri are, cu atat este mai mic pretul si masina se vinde mult mai greu. De fapt, in cazul anumitor masini importate, kilometrajul poate fi dat inapoi de doua ori: prima information in strainatate, apoi, din nou, in Romania. autoDNA aduna informatii despre kilometrajsi daca acestea sunt dispnibile, sunt adaugate in raport.

Verificarea kilometrajului este un pas esential atunci cand iei in considerare achizitionarea unui autoturism next-hand. Acesta este un aspect critical de verificat, deoarece numarul actual apasa aici de kilometri parcursi de masina poate influenta pretul si starea generala a vehiculului.

Numarul VIN se gaseste cel mai usor pe eticheta de indentificare aflata deobicei in partea stanga a bordului. Aceasta eticheta este amplasata, generally, in jumatatea din fata, pe un ingredient nedemontabil din interior.

QR în partea de sus a raportului, este facilitată vizualizarea raportului on the net și extinderea gamei de informații cu vehicul având istoric raportat

Pentru micile reparatii, iti recomand aceasta trusa de scule auto profesionala. Merita sa o ai mereu in portbagaj, indiferent de starea actuala a masinii.

VIN-ul se poate gasi şi pe stâlpul A din partea şoferului. Portiera masinii trebuie deschisă pentru a identifica seria din această zonă.

Un alt avantaj al verificarii VIN in achizitionarea unui vehicul second-hand este faptul ca poti afla daca masina a avut revizii periodice si daca a fost intretinuta la assistance-uri autorizate.

Cât durează să verifici o mașină după seria de șasiu/numărul VIN? Puteți verifica o mașină după seria de șasiu în maximum câteva moment . Tot ce trebuie să faceți este să introduceți seria de șasiu de seventeen caractere pe Web page-ul autoDNA.

AUTODNA colecteaza informatii de la varied surse inclusiv cele publice cu acces prin intermediul internetului prin sistemul propriu de expertiza si le prezinta sub forma raportului on the internet de istoric. Cantitatea de informatii colectate este in functie de seria de sasiu furnizata. Tipul si cantitatea informatiilor din raport sunt intotdeauna specificate inainte de solicitarea de plata. Informatiile continute in rapoarte sunt day colectate de sistemul de expertiza AUTODNA si pot duplica erori initiale.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *